DAV_5205

Bil på bil

Der er nogle ting der er anderledes i Iran. Vi fandt en lastvogn til at transportere vores bil videre til endestationen som blev Bandard Abbas (for hjertebilens vedkommende). 1000 km på ryggen af en lastvogn. Vi blev tilbudt at køre med. Vi kiggede ind i førerhuset af den bette lastbil der sku agere æsel og prøvede at forklare at vi nok ik’ ville ku sidde 4 der 1000 km – med til tider utilfreds børn. “No problem” you sit in your car”. Vi var usikre på om at trækdyret ville være stort nok til opgaven og om den ik’ ville vippe for meget. Og om det var lovligt. Det sagde de at det var… Vi vidste nok bedre, men vores bekymring var nu om det var sikkert. Lang histrie kort, så kravlede vi ombord i hjertebilen -gennem bagsmækken, da der kun var få cm i hver side, så ingen ud og indgang her. Efter alt var lukket råbte vores chauffør til os at vi nok sku dukke os når vi kørte igennem politikontroller… Nok ik’ helt efter bogen.