Hjerter

Jeg sku’ til at sige at de hjerter ik’ er sådan ngt. kærligheds hippi-halløj som hører sig en folkevogn til. Men det er passer nok ik’. For det første er de vokset på os. Vi nærer nu kærlighed til den bil. Og så var historien om deres tilblivelse at de blev sat på vores bil af vores venner og familie mens vi var inde i kirken og blive smedet sammen.

At købe bil ubeset

Det lyder jo som en ngt man kunne ønske for nogle man virkelig synes trængte til udfordringer. Men det kan anbefales. Når man køber sådan en gammel vogn har den jo sine særheder. Og sælgeren var flink og sagde at vi bare kunne ringe hvis der var noget. Og det blev der. Men den korte version er at der var så meget at vi talte så meget med vognes tidligere ejer at vi nu er venner.

Hvorfor ik Calella?

Den korte version er at der har vi været. Eller David har… På bustur med pensionister – da jeg var 15. Det er en anden historie.
Men det der typisk melder sig når vi snakker med folk om vores tur er at mange finder det dumdristigt. Hvorfor gør vi det? Er det ik’ farligt? Vi forsøger at være lidt på forkant. Vi undersøger en smule inden vi tager afsted, men så lægger vi meget vores lid til de lokale i de områder vi passerer igennem. Vil vi her få at vide at det er dumt og vi vil være udsatte, ville vi vende om. Og vi mødte altså (næsten) kun søde mennesker i Rusland og Kasakhstan. Og ganske få af de road-tosser der ses mange videoer af på nettet.

0
km
0
lande
0
nedbrud
0
tankninger